ÍGY ÉLD TÚL A SZAKÍTÁST! – Ian

Igen! SzuperSzemélyiségek vagyunk, és pozitív szemléletűek! Aki már kellően tudatos, és vállalta a felelősséget az Életéért, az már nagyon jó Úton halad! Tudja, hogy az eseményekért nem minden esetben ő a felelős, de az eseményekre adott reakcióiért MINDIG! Tudja, és alkalmazza is, hogy a jó érzéseknek és gondolatoknak érdemes figyelmet adni, hiszen a vonzás törvénye értelmében, ahol a figyelmed, ott az energiád, és abból fogsz még többet kapni!

De van, amikor ez különösen nehéz!… Például egy szakításkor!

 

14887856370_1793c5895f_bGyakran klienseim is ilyenkor keresnek fel, mert úgy érzik, szétrobbannak! És nem akarják ezt.
Én, a pozitív életszemlélet képviselője mégis azt mondom: ÉLD MEG A FÁJDALMAD!
Ne menekülj előle. Ne próbáld elfojtani, mert annál tovább tart! Engedd, hogy átmenjen rajtad! Olyan ez, mint az örvény: ha nem ellenkezel, és engeded, hogy lehúzzon a mélybe, akkor hirtelen fel fog dobni a felszínre!
Nyugodtan sírj! Gyászolj! Pár nap el fog telni így.
És ha átengeded mindezt magadon, egyszer csak érezni fogod, hogy: most már elég. Ez már önsajnálat. Erre szoktam azt mondani, hogy:

Amikor rosszul vagy attól, hogy eleged van abból, hogy rosszul vagy, akkor meg fogsz változni! 😉

 

És ekkor jönnek az elengedő rituálék, amiből rengeteg van (még fogok írni a többiről is), számomra ezek nagyon sokat segítettek, és a visszajelzések alapján sok kliensemnek is:

Először is tudatosítsd, hogy nincsenek véletlen találkozások! Valami vagy jó, vagy Érted van! Neked azzal az illetővel találkoznod kellett! Ülj le, és meditálj rá:

Mit tanultam meg ebből a párkapcsolatból? Mi a tanítás számomra?

Ilyen válaszok szoktak születni: Megtanított arra, hogy fontos, hogy kiálljak magamért. Hogy máskor ne legyek következetlen. Hogy ne legyek csicska. Hogy merjek szólni az adott pillanatban. Hogy hallgassak a megérzéseimre. Hogy megtanuljak NEM-et mondani. Hogy megbarátkozzak önmagammal. Hogy dolgozzak a társfüggőségemen. Hogy jobban JELEN legyek. Hogy nem a pénztárcám vagyok. Hogy önszeretetemet és önelfogadásomat fejlesszem. Stb. Lehet ezek között is van, de megvannak a Te saját válaszaid is! Merd kimondani őket!

igy_veszeld_at_a_szakitast_Vond le a következtetéseket, mert ha egy üzenet átjön az Élettől, akkor azt nem fogja újra elküldeni. Már ha időközben nem felejted el!… 😉 De ha nem jön át Neked a tanítás, akkor addig fogod ugyanazt tapasztalni, ugyanazokat az eseményeket, szituációkat, embertípusokat, amíg nem tudatosítasz!

Majd tegyél fel magadnak még 1 kérdést:

Miért vagyok hálás ennek a személynek?

Írj, írj írj! 🙂 Minél többet, annál jobb! A HÁLA az még a szeretetnél is pozitívabb rezgés! A hálára fókuszálva képes vagy magasabb spirituális szintre emelkedni!

Engedd el Őt, Barátom! Ő már a múltad. Köszönd meg Neki, hogy tanított Téged. Virtuálisan öleld meg, és engedd útjára. És ezáltal engedd ÖNMAGADAT is tovább az Utadon! Amíg a reményt táplálod magadban, a saját szívedet fájdítod. Szeresd magad annyira, hogy elengeded Őt. Nem szenvedni jöttél közénk! És bizony Neked, csodálatos embernek nem véletlenül van mindkét szeme elől! 🙂

Mosolyod a Szádra! 🙂

ian-alairas

1 hozzászólás

  1. Egyszerűek és nagyszerűek az okfejtések.Várom a további infókat.

    Válasz

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.