ÍGY HASZNÁLD A MANTRÁK HATALMÁT!

Először is mit is jelent pontosan a MANTRA kifejezés? Ez egy szanszkrit szó, melynek jelentése: az elme eszköze.

Mindenki használja őket, max nem voltunk eddig tudatában! A reklámipar is erre épül: minden szlogen, dallam, egy-egy mantra, amivel hatni és MANI-pulálni próbálnak Téged.

rajzolt-gyerekek,-lufik-197347

Vagyis a reklámipar pénzszerzésre használja. A szülők nevelésre, a társadalom pedig idomításra. És Te?

Hiszen Te is alkalmazod őket: vagy önépítésre, vagy éppen önrombolásra.

A negatív mantrákat szoktam vírusmondatoknak hívni. Ezek rombolnak, és csökkentik az önbecsülésedet, ezáltal az önbizalmadat is.

Ilyenek például:

Nekem ez úgyse sikerül. Olyan béna vagyok. Jajj, el fogok késni! Senkinek sem kellek. Nem vagyok szerethető. Nem vagyok elég jó.

Mondanom sem kell, hogy ezeknek a vírusmondatok mantrázása milyen nagy károkat képesek okozni! Tudatosan most azonnal szabaduljunk meg tőlük! 😉

ef70a86636f

Az elméd úgy működik, hogy amit sokat hallasz, vagy sokat ismételgetsz, az beleivódik a tudatodba, majd a tudatalattidba, a belső hitrendszeredbe, és hamarosan elkezdesz aszerint viselkedni.

Bármit, amit gyakran ismételsz önmagadnak, önbeteljesítő jóslatként életre kel, és megtapasztalásoddá válik az Életedben! Éppen ezért egy nagy veszély és egyben egy hatalmas lehetőség is a mantrázás!

Itt és most határozd el, hogy éberséged hatalmának köszönhetően tudatosan kerülni fogod a Rád vonatkozó negatív kijelentéseket. 😉 Helyettük pozitív kijelentéseket tegyél! 🙂 Nem baj, ha nem hiszed el őket elsőre! Ha sokat ismételed, egy idő után megtörik a jég. A kisgyerekek se azonnal hitték el a szüleiknek, hogy ők bizony hülyék! :-O Ha sokat hallották, képesek voltak elhinni. De nem kell, hogy felnőttként is ebben a tudatállapotban maradjanak!

A mantrák segítségével belső negatív meggyőződéseidet átírhatod pozitívvá! 😉

A számítógépeinket is óvjuk a vírusoktól, tegyük meg ezt az elménkkel is! 🙂 Nem véletlen, hogy minden nagyobb vallás is alkalmazza őket.

mantra1

Minden egyes nap a SzuperSzemélyiség vagy facebook oldalon is megosztok Veled Új, pozitív erővel rendelkező mantrákat MAI MANTRA címen, amit ha van kedved, ismételj el annyiszor, ahányszor csak tudod. 🙂 És persze Te is írhatsz magadnak sajátokat! 😉 Mindegy, hogy mit, a lényeg, hogy pozitív kijelentés legyen, E/1 személyben, ne tartalmazzon tagadó szót, és jelen időben legyen megfogalmazva! 😉

Pl: Egészséges vagyok. Jól érzem magam. Minden jól alakul. Bőségben és békében élek. Képes vagyok kiállni önmagamért minden helyzetben. Bármihez érek arannyá változik. Nyitott és elfogadó vagyok másokkal, és a környezetem is e szerint viszonyul hozzám. Stb. 🙂

+Tipp: Írd le a Rád vonatkozó negatív meggyőződéseidet, majd ezek mellé írd a pozitív ellentettjét, és meg is van a Te személyes mantracsomagod, amit ha tudatosan ismételsz, képes leszel megszabadulni a belső bilincseidtől! 😉

Mosolyod a Világnak! 😀

ian-alairas

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.