MEGNÉMULTAM 2018. ELEJÉRE

Elég jól sikerült a szilveszter, több házibuliba is hívtak, de csak kettőben tudtam megjelenni. Alig ittam alkoholt, ami egész este alatt 3 felest és 2 sört jelent.

Viszont rengeteget beszélgettem, pedig a zene jó hangos volt. Plusz az egész este egy csocsóbajnoksággal kezdődött, (amin tök sok gólt lőttem annak ellenére, hogy eddig azt a megdőlt hitrendszeremet ismételgettem, hogy ‘én nem tudok csocsózni’). Minden egyes gólnál elordítottam Magamat, hogy “íííííííáááááá”! Akik személyesen ismernek, ismerik ezt a jellegzetes “Ian kiáltást.” 😀

Az éjszaka közepéhez érve már éreztem, hogy megy el a hangom, ezért még inkább erőltettem a hangomat, amikor beszélgettem.

A reggelhez érve megnémultam.

Csak suttogni tudtam. A torkom nem fájt, teljesen szuperül éreztem magam – csak néma lettem. 🙂

Az egyik kedvenc mondatom Magamtól, hogy “Az egész Élet egy Önismereti Tréning”. Ennek tudatában azonnal elkezdett izgalomba hozni a dolog, hogy milyen újszerű, eddig ismeretlen tapasztalás történt velem: Elvesztettem az egyik legmeghatározóbb eszközömet: a Beszéd képességét.

A Tudatos Életvezetés gyakorlati kérdése minden szituációban,  hogy “Mire akarom Magamat tanítani ezzel? Mi az Üzenet? Hogy tudom ebből a helyzetből kihozni a legjobbat?”

Egy Kérdés Tőlem, Magamtól.

Mivel a kérdés belül van, és belőlem jön, a válasz is belül van, és belőlem jön. Ez egy általános szenvedése az emberi fajnak, amikor MAGunkon kívül keressük azokat a válaszokat, amik bennünk, MAGunkban vannak elültetve.

Szóval vettem a lapot, hogy az elnémulásom üzenete: “Csendesedj le, és figyelj befelé.” Amikor csak suttogni tudok, kétszer is meggondolom, hogy mit közlök a körülöttem élőkkel. Elkezdtem azt érezni, hogy waa, ez tök menő! A csöndességgemmel hirtelen magasabb szintű határozottságot, dominanciát és nyugalmat kezdtem érezni. Nem véletlen mondják a spirituális tanítók, hogy a szintugrásokat általában mindig valamilyen krízis előzi meg!

Máris egy csomó dolgot köszönhetek a némaságomnak. Ebben a Csöndben egy csomó új dolgot “mondtam ki” MAGamról Magamnak. 🙂 Ráadásul számos új 2018-as Ötletem is született, amiért már önmagában megérte ez a tudatalatt választott rituálém. 😉

Tényleg izgalmas az az elképszelés, hogy a dolgok és történések valójában MINŐSÍTHETETLENEK. Úgy tűnik egyedül Tőlünk válnak a dolgok “jóvá” vagy épp ellenkezőleg…. még jobbá! 😉

Az üzenetek és tanítások átjöttek, így már sokkal jobban vagyok, és a hangom is tér vissza! 🙂

Ölellek:

Személyiségfejlesztő tréner

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.