Rólam

soltesz-ianMi a küldetésem?

Küldetésem, hogy az emberek megtapasztalják a saját teremtő erejüket, önkorlátozó hiedelmeiktől megszabaduljanak és tartósan boldog tudatállapotba kerüljenek.

Egy idősebb hölgy ismerősöm egyszer megkérdezte tőlem, hogy mi ez az állandó önfejlesztés nálam? Látja, hallja, hogy állandóan tréningekre, előadásokra, táborokba, elvonulásokra járok, és kíváncsi lett, hogy miért. Erre én ezt válaszoltam:

– Azért, mert megtapasztaltam egy nagyon izgalmas dolgot: azzal, hogy a gondolataimat megváltoztattam, a világ is teljesen átalakult körülöttem! És ez a folyamat azóta is tart. Az elején nagyon megijedtem ettől, de most már élvezem a gyümölcsét!

Tudod nem voltam én mindig ilyen vidám, pozitív és emberszerető. Megtapasztaltam én is az éveken át tartó kiközösítést, magányt, önbizalomhiányt és boldogtalanságot. És nagyon örülök ennek! Ez is csak egy tapasztalás. Minden, ami történik velünk az Életben, az azért van, hogy fejlődjünk általuk! Minden és mindenki értünk van.
Az Életem akkor kezdett gyökeresen megváltozni, amikor nem reménykedtem, hanem eldöntöttem, hogy nekem boldog életem lesz! Fura volt, amikor először hallottam, de aztán rájöttem, hogy igaz:
A boldogság döntés kérdése!

Ha Te is meghoztad ezt a döntést, akkor keress fel bátran, hogy minél hamarabb Te is megtapasztald ennek az igazságát!

 

Miért pont én?

Benned is felmerülhet a kérdés: “Ian, hogy lehet az, hogy te ilyen fiatalon ilyen nehéz témákban segítesz másoknak? Mit tudsz te még az életről?”

Én évek óta nagy intenzitással dolgozok magamon, és megváltoztattam az életemet. Boldog vagyok és hála érte! Ha találkozol velem, úgyis érzed majd rajtam, hogy igaz-e ez, vagy csak az agyamat játszom. Ha nekem sikerült, neked is fog!
Én úgy hiszem, hogy az Élet úgy működik, hogy ha kapunk valamit, akkor úgy a helyes, ha azt valamilyen módon vissza is adjuk. Vagyis, ha az Élet hozzásegített engem ehhez tudáshoz, érzéshez, – emberek, könyvek, tapasztalások által, – akkor ezt nekem is tovább kell adnom. Erre érzek elhivatottságot.

Hálás vagyok az Élet azon lehetőségéért, hogy még nem is végeztem az egyetemen, de már egy népszerű egyesületnél elkezdhettem a segítői küldetésemet. Immár több, mint 3 éve segítek a hozzám fordulóknak. Erről a “Vélemények” menüpontban bővebben is tájékozódhatsz!

 

Tanulmányaim:

Önismereti- és Személyiségfejlesztő tréner
Business és Life coach – Életvezetési tanácsadó
DE-BTK Szociális munka – BA diploma
DE-BTK Szociálpolitika – Foglalkoztatáspolitika – Mester diploma

 

Rólam

Szia, IAN vagyok! Fejlesztő Privát Tanórákat, Csoportos Elvonulásokat és Tréningeket tartok, hogy megéld az Önbizalmad, a Szociális Szabadságot, és azt, hogy egy vérbeli SzuperSzemélyiség vagy!

Facebook oldalam