Vélemények rólam

Minden beszélgetésünk hozzásegített ahhoz, hogy közelebb kerüljek önmagamhoz. Figyelmes, motiváló és őszinte segítséget kaptam ahhoz, hogy a mélyen bennem szunnyadó dolgok felszínre kerüljenek, hogy szembe tudjak nézni velük, hozzájárulva a fejlődésemhez. Nem minden alkalom volt könnyű, de a beszélgetés előre vitt, építően hatott rám. Élveztem a közös munkát, minden foglalkozás után újabb kirakós darabka került a helyére.

Bátka Boglárka

Nem Ő az első szakember, akitől problémáim megoldásához segítséget kértem, de biztosan az utolsó. Nagy hálával tartozom neki, amiért elindította bennem a változás nagyszerű folyamatát. Rám helyezett egy olyan szemüveget, amelyen keresztül szép és érdekes lett a világ, és ami a legfontosabb tisztán, őszintén láthatom végre önmagam. Oldalakat tudnék írni arról, hogy mennyi pozitív gondolatot, megerősítést és energiát ad egy-egy beszélgetés alatt.

Csilla

Őszintén megmondom, kezdetben eléggé féltem, hogy elmenjek Ian-hoz privát beszélgetésre, vagy elmenjek egy tréningre, amit ő tartott. Nehezen nyílok meg új, ismeretlen embereknek, de be kellett saját magamnak ismerni, hogy szükségem van egy kis lelki feltöltődésre, lelki segítségre és beszélgetésre. Olyan családi és párkapcsolati krízisen mentem keresztül az utóbbi 2 évben, hogy egyedül nem tudtam mindezt feldolgozni. Ian nagyon sokat segített ebben nekem. Már csak azért is, mert meg mertem tenni egy lépést, hogy segítséget kérjek, és kibeszéljem magamból a problémákat. Már az első alkalom után is úgy éreztem, hogy feltöltődtem, és tele vagyok energiával, mindenre képes vagyok, enyém az egész világ! 🙂 Olyan dolgokra ébresztettek rá ezek a beszélgetések, amikre magamról soha nem jöttem volna rá. Ian nagyon érti a dolgát, szerintem a legjobb úton halad, hogy világhírű tréner legyen! 🙂 Egyik tréningje, amin részt vehettem, az is rendkívül hasznos és tanulságos volt számomra. Új embereket ismerhettem meg, a lelkünk legmélyebb gondolatait oszthattuk meg egymással (már amennyire tudtam a magam módján), és egy kapocs alakult ki az ott lévő emberek között. Egy-két alkalom után olyan volt, mintha ezer éve ismerném az ott ülő embereket, és egy bizalmi kör alakult ki. Valamint, a legfontosabb, amit megtanultam a tréning során, azt ez az idézet fejezi ki a legjobban: “Soha ne ítélj meg egy másik embert, míg egy mérföldet nem jártál a cipőjében”. Segített, hogy megbékéljek saját magammal, megszeressem saját magam.
Jelenleg azt kell, hogy mondjam, boldog vagyok. Régen éreztem már ilyet, de tényleg boldog vagyok! Megtettem azokat a lépéseket, amiket meg kellett tennem, hogy újra boldog lehessek az életben, és ezt Iannak köszönhetem. Hozzá hasonló ember, szerintem nagyon kevés van a Földön. Örülök, hogy rátaláltam, és hogy megismerhettem!

Csongár Évi

Beszélgetéseink során soha nem kaptam választ problémáimra, hanem csak útmutatást.
Útmutatást arra, hogy Én egyedül hogy tudom elérni és ezáltal olyanná válni, akit korábban nem is néztem volna ki magamból. Ez egy nehezebb ösvény, de annál fantasztikusabb a célba érés. Vissza kaptam azt a nagy dolgot, amit soha sem szabad elveszítenünk. A HITET!
Hinni az ügyünkben, másokban és legfőképpen magunkban. Kalandos volt ez az út, csak is hatalmas nagy köszönettel lehetek Ian felé. 🙂

Pokol János

Sokat gondolkodtam, mit írhatnék a honlapodra, de nem vagyok a szavak embere, Veled kapcsolatban egy szó jut eszembe folyamatosan: “Minden”. Nem túl kreatív és mások nem is érthetik, mi minden van mögötte, de nekem sokat elmond. 🙂

Ilus

Ian tréningjén nagyon jól éreztem magam. A különböző feladatok vegyes érzelmeket váltottak ki belőlem. Hirtelen jókedvből lett majdnem sírás hol pozitív, hol negatív érzelmek miatt. A csoport tagjai különböző tulajdonságokkal illetve élettapasztalatokkal rendelkeztek, ennek köszönhetően minden feladat típusra más megoldást láthattunk. A visszacsatolós feladatokat különösen érdekesnek találtam, hiszen itt derült fény a nagy igazságokra, hogy mit is gondolnak rólam a többiek, amit köszönök neki, hiszen rengeteg pozitív visszacsatolást kaptam.

Sámi Ildikó

Ian társaságodba mindenki jól érzi magát és + energiákkal töltődik fel. Nagyon jól éreztem magam a tréningjein. Új emberekkel ismerkedhettem meg és új helyzetekbe kerülhettem. Azokkal az emberekkel, akikkel a tréningen megismerkedtem van közöttük olyan, akikkel a mai napig nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Ezeken az alkalmakon emlékezetes, furfangos feladatok voltak, ahol kibontakozhattunk, és önmagunkat adhattuk. Ian programja és elképzelései nagyon jók, nekem tetszenek. Nagyon jó segítségnyújtó képessége van, ez látszik is rajta, hogy szeret az embereken segíteni és foglalkozni velük.

Roland

A Ian-nal való személyes beszélgetések során sikerült rájönnöm arra, hogy valóban értékes ember vagyok és helyem van a világban. Tisztábban látom a céljaimat, és rádöbbentett arra, hogy jogosan lehetek büszke az eddig elért sikereimre. Nagyon örülök, hogy megismerhettem Őt!

Kiss Emőke

Barátságos légkör, színtiszta igazság. A probléma milyenségétől függetlenül garantált recept és gyógyír kapható egyben, megfelelő alkalmazással. Ian módszere segít közelebb kerülni Önmagunkhoz, ami elengedhetetlen egy boldog, kiegyensúlyozott élet megvalósításához és mindezt úgy teszi, hogy Mi magunk jövünk rá saját történetünk megoldására és utunk megtalálására, emberbarát provokáció útján. Nekem bevált!

Klebovicz Nóra

Az egyik Önismereti- és Személyiségfejlesztő tréningen volt alkalmam együtt dolgozni Iannal, ahol nem csak a rengeteg gyakorlati feladat segített hozzá a mélyebb önismerethez, de a másokkal való folyamatos együttműködés is. Tréningvezetőként általában a háttérből irányította a csoport munkáját, de gyakran aktív résztvevőként, személyes példákkal segítette a feladatok megértését. Számomra nem csak önismereti szempontból hozott változást a tréning, de szociális készségeim is fejlődtek, bátrabban és határozottabban vállalom a gondolataimat, könnyebben kommunikálom le érzelmeimet mások előtt. Ahogyan Ian mindig mondta: “annyit viszel haza ebből, amennyi munkát belefektetsz”, én pedig résztvevőként annyit tennék hozzá, hogy ez a gyakorlatias tréning biztosítja a megfelelő körülményeket a személyes fejlődésedhez, a többi azonban rajtad áll!

Barati Dalma

Ian az első pillanattól kezdve nyugodt, mosolygós, megértő ember benyomását keltette. Nagyon figyelt rám, hetekkel később is emlékezett azokra, amiket korábban mondtam neki. Segítségével megtanultam pozitívan gondolkodni, merek konfrontálódni és még sorolhatnám, hogy mennyi minden megváltozott az életemben. Mindenkinek ajánlom Iant, akinek elege van a jelenlegi életéből, de nem tudja, hogyan változtathatna rajta!

Kovács Dániel

Rólam

Szia, IAN vagyok! Fejlesztő Privát Tanórákat, Csoportos Elvonulásokat és Tréningeket tartok, hogy megéld az Önbizalmad, a Szociális Szabadságot, és azt, hogy egy vérbeli SzuperSzemélyiség vagy!

Facebook oldalam