Gyakran kérdezik tőlem, hogy én mikor és miért kezdtem el a személyiségfejlesztést.

A gimnáziumi éveim alatt volt egy pont, amikor egyedül a szobámban könnyek közepette hangosan kimondtam magamnak azt, hogy nem akarok így tovább élni! Nem éreztem jól magam a bőrömben, nem tartottam magam jó pasinak, boldogtalan voltam és mélységes önbizalomhiánnyban és önutálatban szenvedtem, amit persze kifelé senkinek sem mutattam. A köré rendeztem az életemet, hogy mindig mindenkinek megfeleljek.

Soltész Ian

Ennek ellenére az emberi kapcsolataim is romokban hevertek.

A fejlődés gyakran fájdalommal kezdődik. A fájdalom mélységén ez a pont volt, amikor eldöntöttem, hogy megváltozom.

Teljesen új információ volt, amikor először olvastam külföldi tanítóktól a három égbekiáltó igazságot:

  1. A boldogság tanulható
  2. Az önbizalmad növelhető
  3. A személyiséged fejleszthető

Micsodaaa??? Én korábban azt hittem, hogy ezek ilyen megfoghatatlan dolgok, és vagy van, vagy nincs, és leginkább szerencse és születés és neveltetés kérdése az egész.

Elképesztő felismerés volt számomra, micsoda hatalmat adott Nekünk az Élet azzal, hogy lehetőségünk van olyan személyiségű emberré formálni magunkat, amilyenné csak akarjuk.

Gondolj csak bele:

nem tudsz mondani egy olyan tulajdonságot, amit tudatos munkával ne tudnál leépíteni, vagy épp aktiválni Magadban! Fantasztikus lehetőségek vannak a kezedben!

Mára teljesen megváltoztam. Mindenben.

És folyamatosan fejlesztem magam mind a mai napig, nem is akármilyen tempóban - de ha már követsz a közösségi média platformjain, akkor Te is tudod ezt rólam.

Azért hirdetem 120%-ban a személyiségfejlesztés magasszintű technológiáját, mert magamon tapasztaltam meg az elképesztő erejét.

Interjúk

Bemutatkozásképpen álljon itt két velem készült mélyinterjú: