AZ ELHUNYTAK KACSINTÁSA

2019-04-01 12:24:26

Ma délután kisírt szemmel jött hozzám az egyik mentoráltam. A 10 éves kisfiú ismerőse ma elhunyt rákbetegségben.

Intenzív energiák uralják a mostani időszakot. Nincs tv-m, nem hallgatok rádiót, mégis eljutott hozzám a búszbaleset híre is.

Eddig itt még nem írtam erről, de augusztus végén az én Édesanyám is kilépett földi testéből, most már együtt örvendeznek a nővéremmel, nagyapáimmal, és a nagyival. Tudom milyen érzés, amikor egy szerettünket fizikai formában többé nem ölelhetjük át.

Tudjátok rólam, hogy én nem hiszek a véletlenekben. Mindenben ott a tanítás. Az Életre nem érdemes haragudnunk, mert akkor magunkra haragudnánk.

Biztos vagyok abban, hogy akik meghalnak, egyet biztos nem akarnakhogy megnyomorítsuk Lelkünket véget nem érő önmarcangoló siránkozással, haraggal, és boldogtalansággal.

Az utóbbi időben, amikor halálesettel találkozom, mindig felteszem magamnak a kérdést:

Mi ebben a tanítás számomra? Mi az Üzenet?

Az Élet olykor-olykor direkt szembesít azzal a ténnyel, hogy bizony múlandóak vagyunk. És nem azért, hogy kicsesszen kitoljon bárkivel is! Hanem azért, hogy felrázzon! Motiváljon:

Adj Hálát és Cselekedj!

Szinte látom magam előtt, ahogy az éppen elhunyt Ránk kacsint, és azt mondja:

“Átadom a stafétát! Én jó helyre megyek! De Neked még itt van dolgod! Folytasd, amit én tettem, vagy alkoss teljesen újat! Táncolj! Nevess! Szeresd az Életet! Találd meg a Saját Utad, a Te Küldetésed! Lehet, az Én egyik küldetésem az volt, hogy a halálommal most arcul csapjalak: Ne lustálkodj! Ne pazarold el a drága Életed! Aki még Él, annak küldetése van! Az Életnek szüksége van Rád! De bizony fogy az idő! Adj Hálát, hogy Neked levegő van a tüdődben! Teremtő Erőd átjárja minden porcikádat, HASZNÁLD!!!!

Természetesen fontosak ilyenkor az Elengedő Rituálék is, ezekről egy másik alkalommal fogok írni.

Egyetlen halál sem hiábavaló, az Élet tudja, hogy mit kit mikor és miért. Ez nem a mi dolgunk. A mi dolgunk az, hogy az Egyedi, Belénk kódolt Küldetésünkön dolgozzunk, hogy Értéket teremtsünk, segítsünk Önmagunkon és Másokon,

hogy általunk is gyógyuljon ez a Világ!


Ölelés Nektek!