ÍGY FEJTSD MEG AZ ÁLMAID!

2019-03-27 11:00:08

Az Álmok nagyon hasznosak az Önismeretünk és a Belső Fejlődésünkkel kapcsolatban, még ha gyakran úgy is tűnhet, hogy semmi értelmük nincsen. 😀Az Álmokon keresztül üzen a Tudatalattink, aminek a nyelve az Érzések és a Szimbólumok!

És most jön a legkirályabb legizgalmasabb rész! 😀 Jung, a pszichoanalitika atyja azt mondja, hogy:
Mindenki, aki szerepel az Álmunkban MI MAGUNK VAGYUNK!

Jó mi? 😀

Hiába rokonaidként, ismerőseidként tűnnek föl az adott személyek, az Álmodban ők is Te vagy! Az Énednek egy részeként. Az emberek az Álmodban csak szimbólumok! Valamely részed szimbólumaként jelennek meg.


Így lehet, hogy talán az anyukád számodra a BIZTONSÁG szimbóluma, így amikor éppen munkahelyet váltasz hirtelen Vele álmodsz.

Vagy egy nap azon szomorkodsz, hogy még nem találtad meg a párod, erre éjszaka a szomszéd nénivel Álmodsz, aki eléggé szegény körülmények között él. Aki számodra a HIÁNY szimbóluma.


Vagy éppen nem álltál ki Magadért egy konfliktus helyzetben, és este pedig a karakán haveroddal Álmodsz, aki számodra az ÖNBECSÜLÉS szimbóluma. Minden Álom figyelmeztet, visszajelez, értékel, és egyben biztat! 😉

Érted? Sose az a lényeg, hogy kivel Álmodsz, hanem hogy MIT KÉPVISEL, minek a szimbóluma ő a Te Életedben! 😉


Éppen ezért, mivel egyedi szimbólumaid vannak, csak TE fejtheted meg a saját Álmaidat! Mások sosem mondhatják meg valódi jelentésüket.

És ahogy fent is említettem, nem csak a Szimbólumokra érdemes fókuszálni, hanem az Álom közbentörtént ÉRZÉSEKRE is! Gyakran a nap során átélt, vagy elfojtott érzéseket újra élteti velünk a Tudatalattink, ha még úgy érzi, dolgunk van az adott témával kapcsolatban. 😉


Látod, azért szeretem nagyon az Álmokat, mert Őszinték! Ott nincs hazugság. Őszintén visszajelzik, hogy adott szituációban éppen hogyan reagálunk vagy reagálnánk. 🙂


És ugye azt mondanom sem kell, hogy minden este álmodunk, max nem emlékszünk rá 😉

Tekints most ilyen szemmel az Álmaidra! Ahogy mondani szoktam: a megfejtés sokszor a megértés. 😉

Álomfejtésre fel! 😉

Mosolyod a Világnak! 😀

ian-alairas